Mijn huis op maat

Hoe veilig is uw huis?

Er worden steeds meer mensen oud in een eengezinswoning. Of die woning ook geschikt is om oud in te worden, is vaak niet bekend. Veel mensen redeneren dat ze altijd nog kunnen verhuizen of maatregelen kunnen nemen als de nood aan de man komt. “Als ik de trap niet meer op kan komen, dan komt er wel een traplift”. Dat beeld willen we doorbreken omdat we willen dat mensen eerder gaan nadenken over hoe ze wonen en dat ze er niet automatisch van uitgaan dat dergelijke aanpassingen worden vergoed door de overheid en/of gemeente.

Mijn Huis Op Maat

Alles over een leven lang veilig en comfortabel wonen. Bent u jong of iets ouder; uw huis is uw thuis. Hier wilt u graag veilig en comfortabel wonen. Mijn Huis Op Maat helpt u hierbij. Doe de gratis Huistest en ontdek de verbeterpunten van uw huis. Wilt u uw woning zelf aanpassen of een woningaanpassing laten uitvoeren? Geen probleem. Via deze website mijn huis op maat vindt u eenvoudig een leverancier bij u in de buurt.

Waarom zelf uw woning aanpassen?

Overheid en zorgverzekeraars vergoeden steeds minder. Wist u dat 30% van de 65-plussers in Nederland ten minste 1 keer per jaar valt? Dat zijn 230.000 mensen per jaar! De oorzaak is vaak een struikelpartij in of om de woning. Uw woning aanpassen wanneer u fit bent, betekent dan ook direct genieten en later profiteren van extra comfort en veiligheid.