Talentenplek Noordwolde

 

 

De Talentenplek Noordwolde gaat van start! Dit project met en voor jongeren van 12 tot 27 jaar uit Noordwolde zet in op talentontdekking en werken aan eigen gestelde doelen. De talentenplek is te vinden in jongerencentrum To-B, natuurlijk kan de jeugd daar ook terecht voor activiteit en ontspanning, maar vanaf 1 mei dus ook om te werken aan hun talenten en doelen. Jongeren bepalen zelf waar ze mee aan de slag willen, de projectmedewerker helpt ze waar nodig. Doelen waar jongeren mee aan de slag kunnen Ik wil terug naar school? Welke opleiding wil ik volgen? Ik zoek een baan? Hoe werkt dat solliciteren eigenlijk? Of ik wil meer sociale vaardigheden ontwikkelen? Nieuwe mensen leren kennen? Of eindelijk aan de slag met wat dan ook? Bij de Talentenplek kunnen jongeren ermee aan de slag gaan. Op een laagdrempelige manier, samen met andere jongeren, in To-B. De Talentenplek Noordwolde is een plek waar je ook terecht kunt met persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken. Bijvoorbeeld ben of ken jij die jongere die niet lekker in zijn vel zit, zich eenzaam voelt en graag mensen wilt leren kennen?

Ben je geen jongere meer, maar wil je iets betekenen? De Talentenplek is op zoek naar vrijwilligers die zich als coach willen inzetten voor een jongere!

Nieuwsgierig of de Talentenplek wat voor jou, je zoon/dochter of kleinkind is? Meer informatie over het project, neem contact op met Klaske Siersema via: k.siersema@weststellingwerf.nl of 06-83600950.